Samenwerken met de gemeente Haarlem
Help!

RADIO-TALKSHOW OVER HAARLEM NOORD maandagavond 4 mei

OVER: een nieuw gezondheidscentrum in Noord, de 4 mei-herdenking, Noord-nieuws en tips

Nu je veel thuis bent, kun je ook luisteren naar muziek en naar de radio. Komende maandagavond 4 mei kun je luisteren naar de radiotalkshow Nieuw in Noord op Haarlem 105 van 19.00-21.00 uur. Elke maand aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, projecten en speciale activiteiten in dit stadsdeel.

In het eerste uur interviewen we huisarts Geertje van Soest die met anderen een nieuw gezondheidscentrum ‘Samen Gezond’ opent in mei aan de Rijksstraatweg. Veel meer dan een gewone huisartspraktijk en dat maakt ons nieuwsgierig. Ook naar haar werk in deze periode.                              

Zoals elke maand komt er divers nieuws over Haarlem-Noord voorbij. Ook hebben we wat activiteitentips weer. Tegen 20.00 u. schakelen we over naar de 4 mei Herdenking. Dus je kunt ook via de radio mee-herdenken. Zoals het er nu naar uitziet, kun je wat horen van interviews door jongeren met ouderen over de oorlog. In Haarlem Noord denken we op 4 mei onder meer aan de herdenking van de oorlogsslachtoffers bij het monument op de Jan Gijzenbrug, Gildegids Hans Hulsbergen heeft er een goed verhaal over.                                                                                                                                           

Onze verhalenverteller Henny Hofstee sluit weer af met zijn verhaal voor het slapen gaan. Alles wordt afgewisseld met gezonde muziek-vitamines.

De maandelijkse talkshow komt dit seizoen live vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijlweg 10. Met de presentatoren Arno van der Vuurst van dat Verhalenhuis en Marcel Smeenk van welzijnsorganisatie DOCK. Dit programma is te beluisteren en terug te luisteren via de website www.haarlem105.nl en op de radio via FM 89,9. Ook via uw televisie kunt u radiozenders vinden en dus ook Haarlem105.

- - - - - - - - - - - - - - -

Marcel Smeenk

DOCK

msmeenk@dock.nl

Tel. 0638828285

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers