Samenwerken met de gemeente Haarlem
Help!

Gek op Noord 14 november 2018

  Michelle Bouman
  Door Michelle Bouman in de groep Noord publieke content 586 dagen geleden
  Gek op Noord 14 november 2018

  Woensdag 14 november 2018 was de wederom succesvolle Netwerkbijeenkomst Mooi door Noord. Dit keer met het thema Gek op Noord, psychische gezondheid in de breedste vorm. Voor iedereen die aanwezig was, fijn dat u erbij was in de Koningskerk! Wij hebben ervan genoten, we hopen u ook.

  Hierbij ontvangt u een terugkoppeling van de gesprekken en de uitkomst van de peilingen die we tijdens de bijeenkomst hebben gehouden met behulp van Mentimeter.

  100 dagen plan
  Tijdens de bijeenkomst ontstond het idee om een academie of een school voor mentale klachten te starten, een plek waar alle kennis kan worden gebundeld. Madeleine de Vilder (Prezens) en Bou Verhoeff (RIBW) willen graag betrokken zijn bij dit plan. De komende 100 dagen werken we samen om te kijken of we dit idee verder kunnen brengen. Meedoen of het plan volgen? Word dan lid van de groep op Extranet.

  Radioshow Nieuw in Noord
  Wilt u Nieuw in Noord, de radioshow van Haarlem Leeft! nog eens terugluisteren? Dat kan hier.

  Eerstvolgende Netwerkbijeenkomst in 2019
  We kijken uit naar de volgende Netwerkbijeenkomst op woensdag 13 maart 2019. Er is hiervoor al een aantal goede ideeën bij ons binnengekomen. Schrijf u alvast in op Extranet en blijf zo als eerste op de hoogte van nieuws over de bijeenkomst. Kunt u niet tot 13 maart wachten? Iedere laatste woensdag van de maand kunt u langskomen bij het Netwerkcafé Noord. Op woensdag 28 november vindt het laatste Netwerkcafé van dit jaar plaats in het Kweekcafé van de Haarlemmer Kweektuin.

  Tot ziens in Noord!

  Kernteam Noord
  27 november 2018

   

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers