Samenwerken met de gemeente Haarlem
Help!

Bedankt voor jouw enthousiasme tijdens Mooi door Noord 27 juni 2018

Bedankt voor jouw enthousiasme tijdens Mooi door Noord 27 juni 2018

Beste netwerk van Noord,

Gebiedsteam Noord denkt met veel plezier terug aan onze Netwerkbijeenkomst van vorige week woensdag. Hartelijk bedankt voor jouw aanwezigheid en vooral enthousiasme en inzet!

Albert Jan Bloemendal, medeorganisator namens Scouting Brigitta,: “Het was een top middag. Heel blij mee. Dank voor al het werk, het was fantastisch. Interessante dingen opgehaald, we gaan ermee door!”. De woorden van Albert Jan zijn denk ik een mooie omschrijving van de hele middag. De opgehaalde informatie van de gesprekken in de bijlage spreken ook voor zich:

Thematafel participatie - Simon Vestdijkpark vergroenen.docx Thematafel mobiliteit - iZOOF.DOCX  Thematafel emancipatie.docx  Thematafel duurzaamheid.docx  Thematafel 90 jaar cultuur in Noord.docx 

Binnenkort krijgen jullie nog het resultaat van de netwerkanalyse onder leiding van Koen Janssen. De initiatiefnemers van de gesprekken, 100 dagen plannen en de gemeente gaan weer vol goede moed aan de slag met alle ingebrachte ideeën en tips. De 100 dagen plannen volg je op Extranet, net als de foto’s van de Netwerkbijeenkomst.

We kijken uit naar de volgende Netwerkbijeenkomst op woensdag 14 november. Schrijf je alvast in op Extranet en blijf zo als eerste op de hoogte van nieuws over de bijeenkomst.

Kan je niet tot 14 november wachten? Iedere laatste woensdag van de maand kan je langskomen in het Netwerkcafé in het Kweekcafé van de Haarlemmer Kweektuin. In juli is er een zomerstop, maar op woensdag 29 augustus ben je weer van harte welkom.

Tot ziens in Noord!

Met vriendelijke groet,
Namens gebiedsteam Noord,

Michelle Bouman
Communicatieadviseur Noord
Gemeente Haarlem

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers