Samenwerken met de gemeente Haarlem
Help!

Het eerste Netwerkcafé was een succes!

  Michelle Bouman
  Door Michelle Bouman in de groep Noord publieke content 801 dagen geleden
  Het eerste Netwerkcafé was een succes!

  Woensdagmiddag 25 april sprak gebiedsteam Noord met de initiatiefnemers van de 100 dagen plannen tijdens een leuke bijeenkomst in het Kweekcafé in de Haarlemmer Kweektuin. Dit was een eerste Netwerkcafé waar nog vele edities van volgen!

  Tijdens de netwerkbijeenkomst op 14 maart hebben we 100 dagen plannen opgesteld, met de bedoeling om 100 dagen te experimenteren hoe we de projecten kunnen opstarten of verder kunnen helpen. Het gebiedsteam volgt de plannen gedurende deze periode intensief, om zo te kijken hoe we elkaar kunnen versterken. We willen het Netwerkcafé daarom maandelijks organiseren; elke laatste woensdag van de maand in het Kweekcafé.

  Kom ook langs
  In het Netwerkcafé spreken we elkaar in een informele sfeer over onder meer de 100 dagen plannen. Maar ook andere onderwerpen kunnen worden aangekaart. Iedereen uit het netwerk van Noord is welkom. Heb je iets om te delen, wil je input ophalen of gewoon even een praatje maken? Kom dan op de laatste woensdag van de maand langs in het Kweekcafé. Het eerstvolgende Netwerkcafé is op woensdag 30 mei, van 16.30 tot 18.00 uur, vrije inloop. Een drankje en borrelhapje staan dan klaar.

  De aanmelding voor de volgende netwerkbijeenkomst op 27 juni is ook geopend!

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers